envlag Liftit VLR      0031 (0) 50 3 16 82 82

wadcon logo automation
 

LIFTIT

LIFTIT  VLR

Verticale hijsrobot met groot bereik, hoge stabiliteit en eenvoudige programeerbaarheid.

De VLR is een modulair samen te stellen robot systeem voor 24/7 machine bediening, automatiseren van logistiek aan aanleveren van componenten in productie. Vele producten kunnen worden gehandeld met onze grote range aan product dragers. De VLR is uniek in zijn combinatie van modulaire samenstelling, brede inzet mogelijkheden , groot bereik en en aan payload van 250 kg tot boven de 1000 kg.

Liftit documentatie

Magazijn handling en laad robot
Magazijn handling en laad robot

Wadcon en zusterbedrijf Habeload hebben samengewerkt om op basis van bewezen handling oplossingen een automatisch rollen magazijn te ontwikkelen voor non-woven rollen met een grote diversiteit. De robot met een bereik van 8 meter x 18 meter en een payload van 250 kg haalt een rol op uit het magazijn en laadt deze op een ‘unwinder’ zodat de productie onbemand door kan gaan. De unwinder staat aan het begin van het productie proces en zorgt voor gelijkmatige aanvoer van materiaal. Op het moment dat een unwinder een signaal geeft dat een van de rollen bijna op is, komt de machine in actie. De handling robot signaleert welke unwinder beladen moet gaan worden en zal op zoek gaan naar de juiste volle rol die elders liggen opgeslagen. Het middelpunt van de rol wordt met een vision camera gedetecteerd en met een doorn van binnenuit opgepakt. De rol wordt nu 90° gekanteld en naar de juiste unwinder gebracht.

Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft of u wilt weten hoe een Wadcon uw proces kan verbeteren? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zullen u zo snel mogelijk benaderen voor een afspraak.

 

 

Onderdeel van:
Onderdeel van de VRI groep

Een groep van hoogwaardige bedrijven in aandrijf-, hijs- en heftechniek.

Integron
Wadcon
Habeload
DTS2
S. Munter Elektrotechniek