envlag Oplossingen      0031 (0) 50 3 16 82 82

Oplossingen voor de maakindustrie

Wadcon is de aangewezen partij in de productie van geavanceerde speciaalmachines, transfersystemen en gespecialiseerde industriële oplossingen voor diverse processen en automatiseringsbehoeften. Met jarenlange ervaring bieden wij maatwerk en innovatieve oplossingen die naadloos aansluiten op de eisen van de moderne industrie. Van speciaalmachinebouw tot efficiënte automatiseringstechnologie, ons team van ervaren engineers staat klaar om op maat gemaakte productielijnen en geïntegreerde transportsystemen te ontwerpen en implementeren. Ontdek hoe onze geautomatiseerde oplossingen efficiëntie van uw processen verbeteren, de productiekosten verlagen en precisie optimaliseren, terwijl we voldoen aan de unieke behoeften van uw industrie.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw productieprocessen naar een hoger niveau kunnen tillen!

Onze diensten

Wadcon bedenkt, ontwerpt, produceert, integreert en installeert oplossingen voor de maakindustrie. Wij testen, transporteren, assembleren en automatiseren uw processen en producten. Uniek aan onze benadering is een schaalbare en haalbare oplossing na te streven waardoor wij samen verder kunnen blijven verbeteren. Lastige en unieke productieprocessen weten wij voor u te automatiseren of te mechaniseren zodat u concurrerend kan blijven door efficiënt en kostenbesparend te produceren. 

Material handling is de kern van alle productie van fysieke producten. De materialen gaan door verschillende stages van processen om uiteindelijk bij de eindklant te eindigen. Automatisering van material handling is een kerntaak van Wadcon en hiervoor hebben wij een aantal producten en oplossingen ontwikkeld die breed toepasbaar zijn, maar ook speciaalmachines en op maat gemaakte automatiseringsoplossingen zijn voor ons dagelijkse kost. Wadcon is dé specialist in Noord-Nederland op het gebied van automatisering!

Neem contact op        Adviesgesprek aanvragen

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Meer informatie over onze oplossingen voor uw productieproblemen? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan door onderstaand formulier in te vullen.

 

Onderdeel van:
Onderdeel van de VRI groep

Een groep van hoogwaardige bedrijven in aandrijf-, hijs- en heftechniek.