envlag Movit Transfersysteem      0031 (0) 50 3 16 82 82

wadcon logo automation
 

Movit Datagestuurd Transfersysteem

logo            logo europese unie

Movit datagestuurd transfersysteem

De basis van het Movit datagestuurd transfersysteem is een standaard in de markt verkrijgbaar transfersysteem voor productdragers met stoppers/liften/wissels enzovoort. Aan dit transfersysteem worden modulaire besturingskasten én modulaire software toegevoegd. Deze geïntegreerde besturing per baanstuk maakt gebruik van RFID en i/o link. Via een PC/tablet kan per positie op de baan worden bepaald welke dragerstatus hoe verwerkt moet worden. Dit project is mede tot stand gekomen door SNN & Europese Unie

Movit systeem        Movit besturing        Movit voorbeeld

 

Assemblagelijn autodaken
Assemblagelijn autodaken

Montagelijn (15 meter) voor het samenstellen van diverse onderdelen voor auto dakramen.  

Assemblagelijn autodaken 2

Op deze montagelijn worden glazen autodaken samengevoegd met een inbouwframe en bestaat uit 5 montage- en controle stations. Op station 1 wordt gecontroleerd of de op het glazen dak gelijmde profielen evenwijdig aangebracht zijn. Vervolgens worden op station 2 en 3 geprefabriceerde onderdelen aangebracht en vastgeschroefd met een moment-schroevendraaier. 

Op station 4 worden 24 boutjes geplaatst met een X-Y place unit. De boutjes worden één voor één aangevoerd door een trilvuller met separator. Als laatste worden op station 5 nog diverse onderdelen aangebracht en (op moment) vastgeschroefd.  

Voor de besturing wordt gebruik gemaakt van een Siemens S7-300 PLC met een 10 inch Advantech touchscreen. Voor het aandraaien van de boutjes wordt gebruik gemaakt van automatische schroevendraaiers van Atlas-Copco met moment instelling. 

 

Movit documentatie

 

De grote voordelen van het Movit datagestuurd transfersysteem zijn:

 

Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft of u wilt weten hoe een Wadcon uw proces kan verbeteren? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zullen u zo snel mogelijk benaderen voor een afspraak.

 

 

Onderdeel van:
Onderdeel van de VRI groep

Een groep van hoogwaardige bedrijven in aandrijf-, hijs- en heftechniek.

Integron
Wadcon
Habeload
DTS2
S. Munter Elektrotechniek