envlag Produceren      0031 (0) 50 3 16 82 82

 

Produceren

Productiemachines

Het fabriceren van producten of onderdelen vergt vaak specialistische oplossingen welke niet standaard op de markt verkrijgbaar zijn: onze engineers denken graag met u mee waarbij wij de concepten en ideeën ook graag voor u realiseren. 

Neem contact op        Adviesgesprek aanvragen

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Scaletrol Doseer Systeem
Scaletrol Doseer Systeem

Doseerinstallatie met 3 micro-doseerpompen (max. 450ml/h), 2000 liter opslagtank met niveaubewaking en verwarmde transportslangen.

Scaletrol is een vloeistof die gebruikt wordt als afzettingscontrolemiddel. Vanuit  een centraal voorraadvat wordt de vloeistof naar 3 punten getransporteerd via precisiepompen die analoog worden aangestuurd en gecontroleerd. De maximale flow is 450ml/u. Omdat de transportleidingen (25 en 30 meter) in de open lucht zijn geplaatst worden deze elektrisch verwarmd. 

Alles is gebouwd in een geconditioneerde container.

Voor de besturing wordt gebruik gemaakt van een Siemens ET200S systeem die door de centrale PLC wordt aangestuurd en een precisie-pompsysteem van Bronkhorst.

Scaletrol doseer systeem 2

Neem contact op        Adviesgesprek aanvragen

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Meer informatie over onze oplossingen voor uw productieproblemen? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan door onderstaand formulier in te vullen.

 

Onderdeel van:
Onderdeel van de VRI groep

Een groep van hoogwaardige bedrijven in aandrijf-, hijs- en heftechniek.