envlag Produceren      0031 (0) 50 3 16 82 82

 

Produceren

Productiemachines

Het fabriceren van producten of onderdelen vergt vaak specialistische oplossingen welke niet standaard op de markt verkrijgbaar zijn: onze engineers denken graag met u mee waarbij wij de concepten en ideeën ook graag voor u realiseren. 

Neem contact op        Adviesgesprek aanvragen

Produceren
navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Uitsteekmachine
Uitsteekmachine

Machine voor het produceren van rubber verbindingsbanden voor zeefbanden van rooimachines. Volgens een bestaand principe met moderne technieken.

Uitsteekmachine 2

In de uitsteekmachine wordt een band versterkt rubber van 600 mm breed van een haspel afgewikkeld en in het uitsteekgedeelte ingevoerd. De band wordt stapje voor stapje in het snijgedeelte ingevoerd. Hier worden vervolgens dwars op de band sleuven uitgesneden d.m.v. een elektrisch verwarmde messen. Dit kan zowel aan de boven- en onderkant van de band. Het afval materiaal wordt automatisch weggevoord. Na het snijden van de sleuven worden er gelijktijdig 20 gaten in de band geponst waarna de band in de lengterichting in 10 gelijke stroken wordt gesneden en vervolgens weer op een haspel wordt gewikkeld. Tussen de diverse bewerkingen wordt de band via het dancer principe in de volgende bewerking ingevoerd zodat de diverse bewerkingen enigszins onafhankelijk kunnen uitgevoerd.

Voor de besturing wordt gebruik gemaakt van een Siemens S7-300 PLC met 15 inch Siemens touchscreen. Voor de aansturing van de onder- en bovenmes motoren is gebruik gemaakt van een master/slave regeling van Stöber.

Neem contact op        Adviesgesprek aanvragen

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Meer informatie over onze oplossingen voor uw productieproblemen? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan door onderstaand formulier in te vullen.

 

Onderdeel van:
Onderdeel van de VRI groep

Een groep van hoogwaardige bedrijven in aandrijf-, hijs- en heftechniek.