0031 (0) 50 3 16 82 82

wadcon logo automation

Movit Datagestuurd Transfersysteem

Movit datagestuurd transfersysteem

De basis van het Movit datagestuurd transfersysteem is een standaard in de markt verkrijgbaar transfersysteem voor productdragers met stoppers/liften/wissels enzovoort. Aan dit transfersysteem worden modulaire besturingskasten én modulaire software toegevoegd. Deze geïntegreerde besturing per baanstuk maakt gebruik van RFID en i/o link. Via een PC/tablet kan per positie op de baan worden bepaald welke dragerstatus hoe verwerkt moet worden. Dit project is mede tot stand gekomen door SNN & Europese Unie

Movit

Een voorbeeld

Inspectie, assemblage en automatisch vullen van productie mallen. Hierna persen, uitharden en uithalen van het gereed product in een mix van hand- en automatische werkstations.  

voorbeeld transit

plattegrondVoorbeeld van de layout:

 1. Lege mal
 2. Mal vullen
 3. Boven mal aanbrengen
 4. Vulling vormen
 5. Afhard oven lift
 6. Afkoel baan
 7. Oven lossen
 8. Pers belading shuttle
 9. Pers
 10. Handmatig uithaal en inspectie
 11. Terug naar 1 na schoonmaken

In dit voorbeeld zouden er nog enkele stappen gemaakt kunnen worden voor verdere automatisering. Die stappen kunnen later worden ingebracht worden en opgenomen in het programma.

De grote voordelen van het Movit datagestuurd transfersysteem zijn:

 

logo snn            logo europese unie x

Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft of u wilt weten hoe een Wadcon uw proces kan verbeteren? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zullen u zo snel mogelijk benaderen voor een afspraak.

 

 

Wadcon
Habeload
Integron
DTS2
S. Munter Elektrotechniek
Onderdeel van
Onderdeel van de VRI groep