envlag Toolit      0031 (0) 50 3 16 82 82

Wadcon over robot integratie

Automatiseren van productie en reshoring naar Europa is weg vooruit voor de Europese industrie. De integratie van robots , AGV’s en cobots is daar een deel van.

toolitafbeeldingtoolitafbeeldingtoolitafbeelding

Wadcon werkt met Kuka robots en Doosan Cobots

doosanlogokukalogo

Wadcon heeft een lange ervaring met het automatiseren van productie processen, geheel op maat. Anno 2020 zijn de kosten van robots concurrerend en zijn er voldoende nieuwe features op robots en cobots te installeren dat ook Wadcon in toenemende mate industriële robots en cobots in zijn oplossingen integreert. Vaak kan een robot als onderdeel van een machine heel veel maatwerk in material handling en positionering overnemen. Wadcon blijft de tooling ontwikkelen die daar bij hoort en verkoopt deze ook onder de Toolit naam.

Neem contact op        Adviesgesprek aanvragen

Voorbeelden:

Pick & place handling in een machine.

Toolit Pick & Place handling

Pakketteer systeem

Voor een extrusie machine: Zo ontwikkeld dat de modulaire samenstelling dezelfde oplossing in een andere samenstelling toelaat zodat de oplossing met enkele verschillende gereedschappen op meerdere productielijnen kan worden toegepast. Dit versimpelt het gebruik en onderhoud.

Pakketteer systeem

Cobar

Automatische cocktailbar die doseert, schudt en uit serveert. Vervangt de handeling van de barman zodat deze de focus houdt op gastheerschap. In de backoffice zit o.a. een omzet, een calculatie en een voorraad functie.

Toolit Cobar

Toolit Cobar Receptoverzicht

Palletiser in Cobot vorm

Deze palletiser is mobiel naast een baan op te stellen en met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde software in te stellen voor verschillende patronen en doosformaten. Het voordeel van een cobot oplossing is dat er niet een vaste kooi omheen hoeft. Wadcon ontwikkelt verschillende soorten tooling voor deze toepassing: van zuignappen tot mechanische grijpers.

Palletiser Toolit

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Meer informatie over onze oplossingen voor uw productieproblemen? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan door onderstaand formulier in te vullen.

 

Onderdeel van:
Onderdeel van de VRI groep

Een groep van hoogwaardige bedrijven in aandrijf-, hijs- en heftechniek.