envlag Nieuws      0031 (0) 50 3 16 82 82

 

Nieuws

Blijf op de hoogte van nieuws en innovaties

 

Toolit: Nieuwe, configureerbare cobotgrippers
14 november 2022

Ter uitbreiding van de al bestaande Toolit Airforce kondigt Wadcon Automation met trots nieuwe configureerbare cobotgrippers aan onder de Toolit serie! Deze reeks aan tools voor robot- en cobotarmen is onder andere speciaal ontwikkeld voor het palletizen van kartonnen dozen.

Wat nieuw is aan deze cobotgrippers is het feit dat de tools uitgebreid kunnen worden met allerlei opties. Ook kunnen de afmetingen van de tool afgesteld worden op uw voorkeuren. Via de configurator op de nieuwe website, te bereiken op www.toolit.solutions en www.cobotgripper.com, is het mogelijk om zelf de afmetingen, opties en uitbreidingen te selecteren om het product vervolgens naar uw wensen aan te vragen.

Daarbij komt dat de Tool zo is ontworpen dat deze makkelijk te integreren is, een hoge tilcapaciteit heeft en aan alle veiligheidsnormen voldoet. Dit allemaal in combinatie met een strak design.

Meer informatie is te lezen via de websites www.toolit.solutions en https://www.wadcon.nl/toolit/toolit-cobot-and-robot-tooling.

Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft of u wilt weten hoe Wadcon uw proces kan verbeteren? Neemt u dan gerust contact met ons op! Wij zullen u zo snel mogelijk benaderen voor een afspraak.

 

 

Onderdeel van:
Onderdeel van de VRI groep

Een groep van hoogwaardige bedrijven in aandrijf-, hijs- en heftechniek.