envlag Toolit      0031 (0) 50 3 16 82 82

Toolit

Onder de merknaam Toolit hebben we een aantal oplossingen verzameld die we met meer dan 30 jaar verwerkingservaring hebben gecreëerd om onze ontwerpen te ondersteunen.

Toolit Industrial: Industriele tooling voor grotere robots of industriële hef en hijs toepassing. Geschikt voor de handling van platen, rollen, zakken, drums en kratten. Ook als onderdeel van een montage unit toe te passen.

Toolit Cobotgrippers: Pneumatische vacuüm tooling met aandacht voor hoge redundantie in het ontwerp voor toepassing in cobots en robots. Veel cobot tooling is ontworpen al seen breed toepasbaar en aanpasbaar product. Wij bouwen de tooling op maat voor de toepassing en gericht op de nieuwe generatie cobot series met hoge payloads. Wij hebben het ontwerp zo gemaakt dat het zich makkelijk en concurrerend op maat laat maken met CAD-CAM techniek. Dat is wat de Toolit serie bijzonder maakt.

Neem contact op        Adviesgesprek aanvragen

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Meer informatie over onze oplossingen voor uw productieproblemen? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan door onderstaand formulier in te vullen.

 

Onderdeel van:
Onderdeel van de VRI groep

Een groep van hoogwaardige bedrijven in aandrijf-, hijs- en heftechniek.