envlag Testen      0031 (0) 50 3 16 82 82

 

Testen

Testgereedschappen en -opstellingen

Natuurlijk moeten geproduceerde en/of geassembleerde producten ook getest worden op functionaliteit en specificaties. Ook voor testgereedschappen en -opstellingen bent u bij Wadcon speciaalmachinebouw aan het juiste adres.

Neem contact op        Adviesgesprek aanvragen

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Test en transportlijn rookgas afvoerbuizen
Test en transportlijn rookgas afvoerbuizenRookgas afvoerbuizenRookgas afvoerbuizenRookgas afvoerbuizen

Voor een leidende leverancier van rookgas afvoer systemen heeft Wadcon een test en transportlijn geleverd. De lijn test en meet afvoerbuizen op vorm, toleranties en afdichting en bevat een vision controle op de afdichtingsring.

Rookgas afvoerbuizen van diverse lengten en voorzien van een speciale vorm, worden voorzien van een afdichtingsring. Het door Wadcon geleverde test en transportlijn pakt de buis op en biedt deze aan een vision systeem aan. Dit vision systeem controleert de buis op vorm en of de afdichtingsring aanwezig en correct geplaatst is. Een goedgekeurde buis gaat vervolgens naar een transportlijn om over een grote lengte naar volgende stations gebracht te worden.

rookgas afvoerrookgas afvoer

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Meer informatie over onze oplossingen voor uw productieproblemen? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan door onderstaand formulier in te vullen.

 

Onderdeel van:
Onderdeel van de VRI groep

Een groep van hoogwaardige bedrijven in aandrijf-, hijs- en heftechniek.