envlag Movit Transfersysteem      0031 (0) 50 3 16 82 82

 

Movit transfer systeem  

Movit Modulair intelligent transportsysteem

logo            logo europese unie

Movit is een modulair intelligent transportsysteem voor toepassing in stuks productie. Dit systeem zal elk proces kunnen ondersteunen en is snel en makkelijk om te vormen naar een andere configuratie of uitbreiding. Wat Movit echt onderscheid is een super intuïtief besturing systeem dat de controle op de werkvloer houdt waar het hoort en het feit dat alle modules een eigen bedrading, regeling en besturing hebben zodat alleen een paar stekkers hoeven te worden omgezet om een nieuwe opzet te activeren.

Uniek in de Transit

transit

Voordelen 

 

Movit documentatie

 

Movit gebruikt bewezen aandrijf componenten voor het mechanisch verplaatsen van producten van werkstation naar werkstation. RFID tags zorgen voor een intelligente route waarbij het product langs de juiste werkstations gaat in de juiste volgorde en met de juiste controle punten. Intuïtieve besturing van de productielijn zorgt dat u baas blijft in uw eigen productie en maakt het invoegen of uitvoegen van een proces stap makkelijk. Zodoende kunt u beginnen met een eenvoudig systeem en stap voor stap automatiseren zodra dat voor u opportuun is. Zo kunt u handmatig nameten bij voorbeeld vervangen voor een automatische scanner of een assemblage proces met cobots automatiseren.

Movit hebben wij ontwikkeld als ervaren systeemintegrator om flexibel toe te passen voor productie-, inspectie- en test systemen.

De eerste systemen draaien naar tevredenheid en hebben de basis gevormd voor de huidige slimme automatisering en besturing.

systeem componenten

Systeem componenten:

Aandrijf modules: Gebaseerd op betrouwbare mechanische aandrijfcomponenten, reductoren, moteren en besturingsmodules.

Product dragger: Standaard gewichten tot 50 kg en afmetingen van 500mm x 500mm. Grotere modules op aanvraag te leveren.  

 

trans
Modulaire aandrijf unit met frequentieregelaar en slimme besturing die via I/O Link techniek communiceert met de functies in de module, de werk stations en de bovenliggende besturing. Dit betekent snel invoegen of uitvoegen van modules met een paar stekkers ipv een nieuwe bedrading.
modulaire bouw
Modulaire bouw: Dit is een voorbeeld van een
systeem met 5 modules, elk met een eigen besturing interface en aandrijving.
signaalgevers
Modulaire signaalgevers voor stop, start en positionering, soft stop functies, draaipunten zijn allemaal modulair toe te voegen ook in de configurator. Wij zoeken bij uitvoering wel uit welke modellen dat precies moeten zijn. De signaal gevers zijn gekoppeld via I/O link technologie die draadloos en betrouwbaar werkt.

 

Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft of u wilt weten hoe Wadcon uw proces kan verbeteren? Neemt u dan gerust contact met ons op! Wij zullen u zo snel mogelijk benaderen voor een afspraak.

 

 

Onderdeel van:
Onderdeel van de VRI groep

Een groep van hoogwaardige bedrijven in aandrijf-, hijs- en heftechniek.