envlag Movit cases      0031 (0) 50 3 16 82 82

Movit Cases

Productie baan high tech

cases

Dit system laat veel van de oplossingen zien in een Movit baan inclusief een handshake protocol specifiek geschreven voor een aantal processtappen die middels een sideshift module beladen worden. Wegens de high tech applicatie mogen wij er niet meer over delen.

 

Lift en side shift unit:
Deze unit zorgt voor een verticale beweging los van de baan gevolgd door een zijdelingse beweging om de machine te laden.

cases

 

Automotive productie baan met kit robot. Deze productiebaan is gebouwd voor de assemblage van automotive kantel daken. Tussen een aantal montage stappen staat een kit robot die in een geconditioneerde ruimte kit aanbrengt. Voorts heeft deze baan hellingbanen voor de aanvoer van componenten en zorgt deze voor productie data. Aan het einde staat een end of line QC positie en worden de dragers retour gestuurd. De dragers zijn 580 x 890 mm en kunnen boven de 50 kg payload aan.

cases

 

Movit geïntegreerd met een robot cel: Layout van een Movit baan die rondom een robot cel is opgesteld. Centraal staat een robot die een zetbank bedient. Een zetstuk komt uit de cel voor montage van onderdelen op de twee montage werkplekken. Wanneer de montage klaar is, gaat de drager via een buffer station naar de tweede robot werkplek en wordt het tweede zetstuk er op geplaatst door de robot. Om de robot maximaal te benutten is het aantal montage plekken uitgebreid naar twee. Dit system kan worden aangesloten op een Movit montage baan voor verdere afwerking in one piece flow.

cases

Neem contact op        Adviesgesprek aanvragen

Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft of u wilt weten hoe Wadcon uw proces kan verbeteren? Neemt u dan gerust contact met ons op! Wij zullen u zo snel mogelijk benaderen voor een afspraak.

 

 

Onderdeel van:
Onderdeel van de VRI groep

Een groep van hoogwaardige bedrijven in aandrijf-, hijs- en heftechniek.