envlag Toolit Cobot and Robot tooling      0031 (0) 50 3 16 82 82

wadcon logo automation

ToolIt Airforce: Cobot and Robot tooling

schermafbeelding

 

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Toolit Airforce Box Tooling: dozen handling voor cobots tot 25 kg
Toolit Airforce Box Tooling: dozen handling voor cobots tot 25 kg
schermafbeelding

Kartonnen dozen worden doorgaans geselecteerd met minimaal noodzakelijke kwaliteit. Als gevolg hiervan zullen zij makkelijk deformeren wanneer ze worden opgepakt en een stevig lek doorlaten onder de zuignappen. Onze Box Tooling is ontworpen met een stevige reserve in vacuüm kracht en zorgt dat de krachten op de hoeken van de doos worden uitgeoefend waar deze het sterkst is.

Standaard maat: Gewicht:
B 200 x 2502,0 kg
B 350 x 2502.0 kg
B 400 x 3002,1 kg
B 400 x 4002,2 kg

Toebehoren Box Tooling:

  • Lucht schakelaar P =/> 6Bar voeding.
  • 2 x 3/2 NC stuurventiel. 6mm voor elk twee vacuüm generators. Vanwege de lekkage die een kartonnen doos doorgaans heeft is een afblaas functie overbodig.

Optioneel extra: :

Lucht reserve: 1 liter lucht reserve ketel back up met terugslagklep. Hiermee kan de vacuüm enkele seconden gehandhaafd worden totdat de robot de last neerzet igv van het wegvallen van de luchtdruk.

Afwijkende frame maten: De zuignappen staan standard in drie maten opgesteld. Afwijkende vormen en maten tot 600 mm kunnen voor een vaste meerprijs worden geleverd.

Special Tooling

specialtoolign

Onze Tooling is ontworpen voor de toepassing in plaats van multi inzetbaar. Wij vinden dat tooling voor grotere payloads en zeker voor cobots op maat moet worden gemaakt voor de toepassing en hebben een ontwerp gemaakt dat zich makkelijk laat aanpassen en met CAD CAM technieken op maat laat maken voor uw specifieke toepassing. Voor speciale industriële toepassingen ontwerpen wij tooling, voor robots tot 500 kg payload maar ook voor hijswerk 'onder de haak'. Met ruim 30 jaar ervaring kunnen wij terugvallen op een flinke bibliotheek met ontwerpen die zich hebben bewezen in industriële handling.

Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft of u wilt weten hoe een Wadcon uw proces kan verbeteren? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zullen u zo snel mogelijk benaderen voor een afspraak.

 

 

Onderdeel van:
Onderdeel van de VRI groep

Een groep van hoogwaardige bedrijven in aandrijf-, hijs- en heftechniek.

Integron
Wadcon
Habeload
DTS2
S. Munter Elektrotechniek