envlag Assembleren      0031 (0) 50 3 16 82 82

 

Assembleren

Assemblagelijnen en gereedschappen

Het assembleren van onderdelen wordt tegenwoordig niet meer handmatig gedaan maar voornamelijk machinaal. Het komt echter nog wel eens voor dat er toch een kleine of middelgrote assemblage opstelling nodig is. Voor deze opstellingen maar ook voor het handelen van producten kunnen wij u een goede oplossing bieden op basis van transfersystemen en/of geautomatiseerde assemblage oplossingen.  

Neem contact op        Adviesgesprek aanvragen

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Liftsysteem
Liftsysteem

Liftsysteem voor het op hoogte brengen van aanrechtbladen om op ergonomische wijze aan de onderzijde te kunnen monteren.

Wadcon ontwierp en bouwde een liftsysteem voor het op hoogte brengen van aanrechtbladen. Hierdoor werd het voor de monteurs mogelijk om op ergonomische wijze aan de onderzijde van het aanrechtblad de spoelbakken af te kunnen monteren. Het liftsysteem is volledig opgebouwd uit ITEM® bouwprofielen. Met ondersteuning van een THK® rechtgeleiding met spindel aandrijving zorgen twee, in master/slave configuratie geschakelde Lenze® draaistroommotoren, voor het heffen. Voor korte aanrechtbladen kan het 6 meter brede liftsysteem met behulp van slechts één handeling, in twee afzonderlijke 3 meter brede liftsystemen omgeschakeld worden. In verband met de machine veiligheid, is de onderzijde van liftunit voorzien van een drukbalg die, bij het activeren ervan, onmiddellijk de lift stopt.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Meer informatie over onze oplossingen voor uw productieproblemen? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan door onderstaand formulier in te vullen.

 

Onderdeel van:
Onderdeel van de VRI groep

Een groep van hoogwaardige bedrijven in aandrijf-, hijs- en heftechniek.