envlag Assembleren      0031 (0) 50 3 16 82 82

 

Assembleren

Assemblagelijnen en gereedschappen

Het assembleren van onderdelen wordt tegenwoordig niet meer handmatig gedaan maar voornamelijk machinaal. Het komt echter nog wel eens voor dat er toch een kleine of middelgrote assemblage opstelling nodig is. Voor deze opstellingen maar ook voor het handelen van producten kunnen wij u een goede oplossing bieden op basis van transfersystemen en/of geautomatiseerde assemblage oplossingen.  

Neem contact op        Adviesgesprek aanvragen

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Verpakkingslijn
Verpakkingslijn

Een postvakken distributiesysteem voor het snel en efficiënt samenstellen van doosjes met bijbehorende inlegvellen.

Postvaksysteem als werkplek: voor één van onze klanten heeft Wadcon een tweetal werkplekken mogen ontwerpen en leveren voor het handmatig samenstellen van een verpakking bestaande uit het product zelf, de inlaycards, een instructieboekje en het daarbij behorende doosje.

De basis van de werkplek bestaat uit twee componenten:

  • - Een tafel met een glijbaan waarover productdragers kunnen glijden
  • - Een verrijdbare “postvakkenkar”

De postvakkenkar kan eenvoudig vanaf de achterzijde in de tafel geklikt worden om zodoende één geheel te vormen met de werkplek. Wadcon heeft meerdere postvakkenkarren geleverd, deze kunnen daarmee snel omgewisseld worden met een lege postvakkenkar uit de productie. Daarmee is oponthoud tijdens het samenstellen van de verpakkingen geminimaliseerd.

Verder biedt de tafel ruimte voor een computer, een toetsenbord in een schuiflade en een tweetal printers. Ook de printers zijn op lades gemonteerd voor het snel en eenvoudig bij kunnen vullen van toner en papier. Zowel de tafels als ook de postvakkenkarren zijn geheel vervaardigd uit Item® constructiematerialen.

Verpakkingslijn 2Verpakkingslijn 3

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Meer informatie over onze oplossingen voor uw productieproblemen? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan door onderstaand formulier in te vullen.

 

Onderdeel van:
Onderdeel van de VRI groep

Een groep van hoogwaardige bedrijven in aandrijf-, hijs- en heftechniek.