envlag Produceren      0031 (0) 50 3 16 82 82

 

Produceren

Productiemachines

Het fabriceren van producten of onderdelen vergt vaak specialistische oplossingen welke niet standaard op de markt verkrijgbaar zijn: onze engineers denken graag met u mee waarbij wij de concepten en ideeën ook graag voor u realiseren. 

Neem contact op        Adviesgesprek aanvragen

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Compacte walsmachine
Compacte walsmachine

Walsmachine voor het walsen van roestvrijstalen strip met afmetingen tot 3mm dik en  40mm breed.

Voor een producent van klembanden heeft Wadcon een walsmachine ontwikkeld en gebouwd voor het walsen van roestvrijstalen strippen met afmetingen tot 4 mm dik en 40 mm breed. De strip wordt door de operator in de daarvoor bestemde symmetrisch te verstellen sleuf aan de voorzijde gestoken, waarna de walsrollen de strip meenemen. Door de invoer sleuf aan de voorzijde verend op te hangen en te koppelen aan een Pilz® veiligheidsschakelaar, is de veiligheid van de operator gewaarborgd.  Aan de onderzijde komt de rond gezette strip weer uit de machine. De radius waarin de strip omgebogen wordt, is met een simpele draaiknop in te stellen. Een aan dit mechanisme gekoppelde schaalverdeling vergemakkelijkt het instellen door de operator.  Door middel van een draaiknop op de besturingskast, kan ook de doorvoersnelheid naar behoeven ingesteld worden.

Compacte walsmachine 2Compacte walsmachine 3Compacte walsmachine 4Compacte walsmachine 5

Neem contact op        Adviesgesprek aanvragen

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Meer informatie over onze oplossingen voor uw productieproblemen? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan door onderstaand formulier in te vullen.

 

Onderdeel van:
Onderdeel van de VRI groep

Een groep van hoogwaardige bedrijven in aandrijf-, hijs- en heftechniek.