envlag Produceren      0031 (0) 50 3 16 82 82

 

Produceren

Productiemachines

Het fabriceren van producten of onderdelen vergt vaak specialistische oplossingen welke niet standaard op de markt verkrijgbaar zijn: onze engineers denken graag met u mee waarbij wij de concepten en ideeën ook graag voor u realiseren. 

Neem contact op        Adviesgesprek aanvragen

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Zaagmachine
Zaagmachine

Mini zaagmachine voor het inkorten van spuitgietdelen.

Voor één van haar klanten heeft Wadcon een tafelmodel zaagmachine ontwikkeld en gebouwd. Het doel van deze zaagmachine is het op een vaste afstand inkorten van een standaard spuitgietproduct. Na het plaatsen van het spuitgietproduct, sluit men de schuifdeur. Door middel van een lineaire as van IAI®, wordt het product naar een toerental geregeld zaagblad gebracht om daar ingekort te worden met een instelbare aanzetsnelheid. Tijdens het zagen roteert ook het product op lage snelheid. Nadat de zaagcyclus is voltooid, wordt het nu ingekorte product naar de uitgangspositie gebracht en kan de operator de deur openen voor het omwisselen met een volgend product. Hoewel  de zaagmachine in eerste instantie is ontwikkeld om door een operator bediend te worden, is de Unitronics® besturing van deze zaagmachine zo geconfigureerd dat het beladen en ontladen van de zaagmachine in de toekomst ook door middel van een robot zou kunnen plaatsvinden. 

Zaagmachine 2Zaagmachine 3

Neem contact op        Adviesgesprek aanvragen

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Meer informatie over onze oplossingen voor uw productieproblemen? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan door onderstaand formulier in te vullen.

 

Onderdeel van:
Onderdeel van de VRI groep

Een groep van hoogwaardige bedrijven in aandrijf-, hijs- en heftechniek.